Vacature: WERKERVARINGSPLAATS

Volg je een (technisch) bouwkundige opleiding op mbo-of hbo-niveau en ben je op zoek naar een organisatie waarbij je relevante werkervaring kunt opdoen? Wij bieden een werkervaringsplaats op ons Bedrijfsbureau BI voor een student die ons team van werkvoorbereiders en calculatoren wil ondersteunen.

EEN WERKERVARINGSPLAATS BIJ BEDRIJFSBUREAU BI

Om het tempo van de uitvoering van de versterkingsopgave in Groningen te verhogen zijn tal van maatregelen uitgewerkt door Rijk en regio. Een van die maatregelen is een bouwimpuls die boogt op de inzet van Bedrijfsbureau BI. Bedrijfsbureau BI is in juli 2020 gestart en is gevestigd in een oude school in Wirdum (Groningen). Het bedrijfsbureau bestaat uit een afvaardiging van de medewerkers van zes gekwalificeerde regionale aannemers, te weten: BAM Bouw en Techniek bv Regio Noord, Friso Bouwgroep, Geveke Bouw BV, BV Bouwbedrijf Kooi Appingedam, Van Wijnen Groningen BV en Rottinghuis’ Aannemingsbedrijf bv. Het team van medewerkers zorgt ervoor dat er beknopte versterkingsplannen worden geleverd die direct uitgevoerd kunnen worden door een van de zes aannemers. Samen dragen we op deze manier ons steentje bij aan het veiliger maken van de woningen in Groningen.

Persoonlijke ontwikkeling, begeleiding en een vergoeding

Als stagiaire bij Bedrijfsbureau BI draai je mee met de dagelijkse werkzaamheden van onze werkvoorbereiders en calculatoren op ons kantoor in Wirdum. Dat betekent dat je takenpakket zeer gevarieerd is en er ook zeker ruimte is voor eigen initiatief. Je biedt ondersteuning en voert seriematige taken uit zoals o.a.:

  • Het uitwerken van uitvoeringsontwerpen in templates
  • Het uitwerken van kostenramingen t.b.v. nulmetingen van woningen

Je wordt altijd begeleid door een ervaren collega, krijgt een volwaardige plek binnen het team en ruimte om aan je eigen (leer)opdrachten te werken. Als leerbedrijf zorgen wij ervoor dat jij je kwaliteiten optimaal benut in een uitdagende en veilige leeromgeving. Afhankelijk van het type stage ontvang je een stagevergoeding conform de ‘stageregeling voor de bouw’. Als jij van aanpakken weet, zorgen we er samen voor dat jij je stage succesvol afrondt.

Wij bieden

  • Een warm welkom in een gedreven team van diverse specialisten die graag met jou samenwerken aan het veiliger maken van de woningen in Groningen.
  • Een mooie kans om je verder te ontwikkelen. Wij staan garant voor een professionele begeleiding.
  • Een stagevergoeding conform stageregeling voor de bouw
  • Je krijgt ruimte voor je eigen ontwikkeling en er is ruimte voor eigen initiatief.
  • Een samenwerking in een team vertegenwoordigd door de zes bekende bouwbedrijven, dus je krijgt direct een kijkje in de verschillende keukens. Een omgeving waarin naast resultaat en kwaliteit ook zeker plezier en gezelligheid centraal staat.

 

Herken jij je in dit profiel?

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je motivatie en CV naar mvbiezen@volkerwessels.com onder vermelding van ‘Stageplaats Bedrijfsbureau BI’. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Robert Komduur via robertkomduur@bedrijfsbureau-bi.nl