Vacature: PROJECTSECRETARESSE M/V

Voor ons bedrijfsbureau zijn wij op zoek naar een daadkrachtige en enthousiaste Projectsecretaresse. Een veelzijdige functie met als doel het bedrijfsbureau optimaal te ondersteunen bij diverse activiteiten en processen.

PROJECTSECRETARESSE M/V

Waar ga je aan de slag? Bedrijfsbureau BI in Wirdum
Om het tempo van de uitvoering van de versterkingsopgave in Groningen te verhogen zijn door het Rijk en regio verschillende maatregelen uitgewerkt. Een van die maatregelen is de realisatie van een bouwimpuls door de inzet van Bedrijfsbureau BI. De doelstelling van Bedrijfsbureau BI is om zoveel en zo snel mogelijk woningen te versterken.
Bedrijfsbureau BI is in juli 2020 gestart en gevestigd in een voormalige school in Wirdum (Groningen). We werken in opdracht van het Ministerie van Economische Zaken/NCG en bestaan uit een afvaardiging van de medewerkers van zes gekwalificeerde regionale aannemers (B6)*. Onze opdracht is het produceren van uitvoeringsontwerpen en de coördinatie over de aannemers B6.
Ons team van medewerkers zorgt ervoor dat er concrete uitvoeringsontwerpen voor de te versterken woningen worden geleverd. Nadat de uitvoeringsontwerpen gereed zijn, dragen we die over aan een van de aannemers (B6). De aannemers pakken vervolgens de realisatie van de versterking gezamenlijk met de woningeigenaren op. Samen dragen we op deze manier ons steentje bij aan het veiliger maken van de woningen in Groningen.

*De zes regionale bouwbedrijven: BAM Bouw en Techniek bv Regio Noord, Friso Bouwgroep, Geveke Bouw BV, BV Bouwbedrijf Kooi Appingedam, Van Wijnen Groningen BV en Rottinghuis’ Aannemingsbedrijf bv.

Jouw baan als Projectsecretaresse m/v

Als Projectsecretaresse bij ons bedrijfsbureau is geen dag hetzelfde. Met deze veelzijdige baan ben jij de spin in het web en zorg jij ervoor dat, alles wat binnen je verantwoordelijkheid valt, op rolletjes loopt. Je bent breed inzetbaar en haakt op secretarieel en ondersteunend gebied aan bij tal van activiteiten en processen.

Naast secretariële ondersteuning van onder andere het management, ben je ook verantwoordelijk voor de uitvoerende taken in relatie tot PR en HR. Bijvoorbeeld het up to date houden van de website en het intranet en de publicaties op Social Media.

Je verzorgt de operationele taken op het gebied van HR en biedt ondersteuning op het gebied van de  (coördinatie) van Werving en Selectie, ziekteverzuim en overige ondersteuning, daar waar nodig of gewenst.

Jouw kwaliteiten

Als Projectsecretaresse bij Bedrijfsbureau BI heb je een proactieve instelling, je bent accuraat en kunt goed samenwerken. Je bent zelfstandig en haalt energie uit het werken en meedenken met je collega’s. Uiteraard ben je communicatief sterk en beheers je de Nederlandse taal goed. Je hebt minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke functie en beschikt over mbo+ werk- en denkniveau.

Wij bieden

Een werkplek met een no-nonsense cultuur – samen gaan we op praktijkgerichte wijze voor uitblinkende resultaten;
Een tof team –
waarin eigen initiatief en meedenken ontzettend worden gewaardeerd;
Een dienstverband bij een van de aangesloten aannemers –
dat levert je een mooi netwerk en uitstekende arbeidsvoorwaarden;
Een baan met maatschappelijk belang –
samen dragen we ons steentje bij aan het veiliger maken van de woningen in Groningen

Herken jij je in dit profiel?

Reageer dan op deze vacature door je motivatie en CV te sturen naar Gerrie Hoeksma via gerriehoeksma@bedrijfsbureau-bi.nl
Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Robert Komduur via 06-51056611 of robertkomduur@bedrijfsbureau-bi.nl