Bedrijfsbureau BI

Vlot en daadkrachtig

Om een impuls te geven aan het tempo van de uitvoering van de versterkingsopgave in Groningen zijn door Rijk en regio tal van maatregelen uitgewerkt. Een van die maatregelen is de impuls die boogt op de inzet van een compact Bedrijfsbureau. Bedrijfsbureau BI bestaat uit een afvaardiging van de medewerkers van zes* gekwalificeerde regionale aannemers. De bouwbedrijven stellen op deze wijze direct hun capaciteit en expertise beschikbaar met als doel, de woningen en gebouwen in Groningen vlot, daadkrachtig en naar volle tevredenheid te versterken.

Onze mensen

Bedrijfsbureau BI verzorgt voor het Ministerie van Binnenlandse Zaken/NCG en de Regio de werkvoorbereiding en coordineert de versterking van een deel van de adressen in het aardbevingsgebied. Feitelijk levert het Bedrijfsbureau versneld uitvoeringsontwerpen die gereed zijn om uitgevoerd te worden door een aannemer. Binnen het Bedrijfsbureau zijn dan ook primair functies belegd die u ook binnen een bouwbedrijf aantreft:

  • Werkvoorbereiders
  • Woon- en bouwbegeleiders
  • (Seismisch) constructeurs
  • Kostendeskundigen

Onze mensen gaan op basis van hun kennis en ervaring direct met u aan de slag met het plan voor uw woning/gebouw. Daarbij sluiten zij zoveel mogelijk aan op bestaande processen in de bouwwereld en heeft u (als opdrachtgever) de regie over de versterking van uw woning/gebouw.

*De zes regionale bouwbedrijven: BAM Bouw en Techniek bv Regio Noord, Friso Bouwgroep, Geveke Bouw BV, BV Bouwbedrijf Kooi Appingedam, Van Wijnen Groningen BV en Rottinghuis’ Aannemingsbedrijf bv.

Werken bij BI?

Het bedrijfsbureau biedt unieke werkervaringsplaatsen en is altijd opzoek naar nieuwe collega’s. Wil jij je sterk maken voor een veilige woonomgeving? Kom dan ons team versterken en solliciteer op onze openstaande vacatures.